1. Conditii Generale

Accesul pe acest website este GRATUIT, GamesList.ro nu percepe nici un fel de taxa sau comision ascuns pentru inregistrarea contului dumneavoastra pe website.
GamesList.ro poate contine link-uri spre diferite site-uri externe, acestea nu sunt proprietatea comunitatii GamesList.ro, de asemenea nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul termenilor si conditiilor de utilizare ale site-urilor in cauza.
Pentru ca GamesList.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie sa respectati urmatorii termeni de utilizare:

– Website-ul se va folosi doar in interes personal si non-comercial.
– Nu se va copia sau distribui nici o informatie aflata pe website, fara a obtine in prealabil acordul scris din partea board-ului GamesList.ro.
– Nu veti modifica sau degrada nici o parte din acest website, cu exceptia sectiunilor in care aveti acces in mod legal sau prestabilit.
– Nu veti publica pe acest website informatii false sau mincinoase cu, caracter defaimator sau fals, care pot induce utilizatorii in eroare.
GamesList.ro nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului.
Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru eventualele daune cauzate atât website-ului cât si utilizatorilor acestuia, prin utilizarea neautorizata sau eronata a contului.
In calitate de utilizator sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata sau neautorizata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau atacarii website-ului.

2. Politica de Confidentialitate

GamesList.ro respecta legislatia româna in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu, caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu, caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramâne confidentiale, GamesList.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal, nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

*Hover to see this password !


Refresh